20 DE ANI DE CALITATE ȘI EXPERIENȚĂ

Ajutăm producătorii de mobilier să aleagă produse de feronerie și accesorii pentru mobilier de top

POVESTEA ACM GRUP

Firma ACM Grup a fost înființată în 2003, când am început să comercializăm feronerie și accesorii pentru mobilă, respectiv pentru tâmplării din PVC, lemn stratificat și aluminiu. Ulterior ne-am axat strict pe comercializarea feroneriei pentru mobilier, lucrând în exclusivitate cu partenerii de la Hettich, unul dintre liderii mondiali în domeniu.

În prezent ne diversificăm portofoliul și cu alți furnizori: am integrat soluțiile de top de la Kesseböhmer pentru depozitarea în bucătărie și amenajarea interioară a dressingurilor, iar de la Hailo gama de management a deșeurilor. Totul pentru a oferi clienților noștri soluții complete, păstrând în același timp standardele ridicate de calitate pe care le promovăm.

Suntem de 20 de ani alături de producătorii de mobilier din România. 20 de ani de calitate și experiență în produse premium: balamale, glisiere pentru sertare, sisteme pentru sertare, sisteme de uși culisante, precum și alte produse și accesorii. Le oferim posibilitatea clienților noștri să transforme în realitate idei de design inedite, cu ajutorul accesoriilor inovative.

Credem că un produs are doar jumătate din valoare, dacă nu este utilizat la performanțele sale maxime. De aceea, oferim suport și consultanță clienților cu privire la modalitățile corecte de montaj a accesoriilor, atât prin documentație scrisă, cât și sesiuni de instructaj la cerere. ACM Grup oferă un pachet complet de servicii: produs și know-how.

DESPRE HETTICH

Compania germană Hettich are o tradiție în inovație și tehnologie începând cu anul 1888, deținută ca afacere de familie până astăzi. Obiectivul companiei de a dezvolta tehnologii inteligente pentru mobilier este menținut constant prin cercetare și colaborare cu industriile conexe. Împreună cu Hettich, oferim soluția potrivită pentru mobilierul dorit de client, din următoarele categorii:

  • balamale;
  • glisiere pentru sertare;
  • sisteme pentru sertare;
  • sisteme de uși culisante;
  • alte produse și accesorii.
Logo Hettich, acmgrup.ro

HETTICH ON TOUR LA TIMIȘOARA

Ești interesat de produsele noastre?

TELEFON

PROGRAM DE LUCRU

Luni-Vineri: 9:00 – 16:00