Sistemul pentru sertare AvanTech YOU de la Hettich a fost lansat recent și se anunță un trend în domeniu.

Cu o grosime de numai 13 mm, sistemul este perfect pentru stilul minimalist. Designul sertarului este pus în evidență de laterala acestuia în care sunt ascunse toate elementele componente.

AvanTech You Hettich

Conceptul oferă o gamă flexibilă în ceea ce privește culoarea, forma și materialul, oferindu-vă cheia pentru a transforma cu succes ideile de design pentru mobilier în realitate.

Indiferent dacă mobilierul este folosit în baie, living sau bucătărie – fiecare dorință se poate îndeplini cu ușurință datorită acestei game de produse și a numeroaselor posibilități de a crea mobilier individual.

Sofisticat, deschis, extravagant sau mai degrabă rezervat? Cu AvanTech YOU este incredibil de ușor de evidențiat personalitatea pe care doriți să o reflecte design-ul.

Cu ajutorul reglajelor (vertical, lateral și înclinat) și a glisierelor cu funcții prietenoase pentru utilizator, AvanTech YOU este alegerea ideală pentru mobilier. Componentele se integrează perfect în lateralele sertarului, elegant ascunse în spatele designului său imaculat.

Varietatea de design, tehnologia perfecționată, numeroase funcții prietenoase pentru utilizator și capacitatea mare de încărcare a sistemului de sertare AvanTech YOU vă permit să abordați diferite soluții cu accent pe nevoile clienților.

 
Sisteme Avantech You
AvanTech YOU vă oferă oportunitatea de a face economii și deschide oportunități: conceptul de platformă vă permite să reduceți variația și componentele stocului, menținând în continuare o gamă largă de produse. Puteți economisi timp și bani în timp ce realizați design-ul mobilierului dumneavoastră.

AvantTech YOU pune accentul pe succesul dumneavoastră în afaceri și reduce personalizarea la o formulă simplă: diversitate și puține procese. Contactați agenții noștri de vânzări pentru mai multe informații:

Daniel Grec: +40 722 527 457

+40 726 333 895

 +40 728 418 085

 +40 726 333 894