Produsele de la Hettich reușesc de fiecare dată să aducă acel plus de calitate pieselor de mobilier, iar glisierele Quadro pentru sertare din lemn nu fac excepție. Ceea ce le face speciale este îmbinarea dintre modul discret de integrare în designul mobilierului și experiența premium în utilizare pe care o oferă.

Varietatea de dimensiuni, precum și tipurile de extensie disponibile (extensie parțială sau extensie totală) garantează soluții pentru cele mai creative idei ale designerilor și producătorilor de mobilier. 

hettic quadro partial extension
Pentru cei interesați în special de aspectele practice ale produsului, avem vești bune: glisierele sunt ușor de montat, au o stabilitate verticală, orizontală și laterală perfectă și o capacitate totală de încărcare intre 25 – 50 kg. Dar poate detaliul practic cel mai interesant este sistemul de autocurățare, prin care acestea se curăță automat și nu mai necesită atenția suplimentară a proprietarului mobilierului.
hettic quadro total extension
Beneficiind de o închidere lină, datorată sistemului inovativ de amortizare Silent System, sertarul se închide ușor și fără zgomot. Chiar și atunci când este încărcat cu o greutate mai mare, sertarul îți menține ușurința prin care se manevrează. Sistemul vine preinstalat, scurtând astfel timpul necesar montajului.

O altă opțiune pe care glisierele Quadro o oferă este sistemul push to open, prin intermediul căruia deschiderea sertarului se face cu o simplă apăsare ușoară pe suprafața frontală, eliminând astfel clasicele mânere. Această variantă creează un aspect modern și minimalist, specific mobilierului de lux.

 
hettich quadro push to open
Cât despre calitate, standardele sunt la nivelul înalt stabilit prin tradiție de Hettich. Glisierele sunt realizate din materiale durabile (oțel), conferind robustețe pieselor de mobilier și rezistență îndelungată, zi după zi, an după an. Rularea netedă a sistemelor Quadro și proiectarea sistemului de prindere care le face aproape invizibile, toate sunt argumente în favoarea folosirii glisierelor, dacă vă doriți să realizați un proiect de mobilier practic și deosebit.

Vă invităm să vizualizați o prezentare mai detaliată a produselor în videoclipul de mai jos:

Sunt disponibile modele inclusiv pentru PAL de 19.

Având în vedere contextul actual, produsele vor fi disponibile treptat pentru livrare.

Pentru comenzi și informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe email, la adresa acm@acmgrup.ro sau la următoarele numere de telefon:

Viorel Calistru: +40 726 333 895

Marcel Andor: +40 728 418 085

Daniel Grec: +40 722 527 457

Octavian Robota: +40 726 333 894