De câte ori nu ți s-a întâmplat să înghesui alimente în partea din spate a rafturilor frigiderului pentru ca apoi să îți fie greu să le scoți de acolo? Sau să așezi obiecte în dulap și apoi să trebuiască să răscolești tot dulapul pentru a le scoate? Sau să faci slalom printre produsele cosmetice din dulapul de la baie atunci când vrei să iei crema de soare, dar să renunți până la urmă de frică să nu împrăștii totul pe jos?

Ei bine, cei de la Hettich au venit cu o soluție practică pentru toate aceste mici momente enervante din timpul zilei. Se numește COMFORT SPIN și este un suport rotativ pentru depozitare, proiectat pentru spații mici, care se rotește la 360 de grade. Iată cum funcționează:

Măsurând 28,5 x 42,5 cm, sistemul se potrivește aproape în orice frigider, dulap de baie sau spațiu de depozitare și este gata de utilizare în doar câțiva pași simpli. Poate fi fixat cu ajutorul ventuzelor sau al șuruburilor (în funcție de suprafața pe care va fi așezat).  

Invenția a câștigat medalia de aur la premiile iF 2019 (premii pentru design de produs oferite de International Forum Design).
Pe lângă utilizarea sa practică, COMFORT SPIN are un aspect inedit care se încadrează ușor fie în frigider, fie într-un dulap de mici dimensiuni si are o capacitate maximă de susținere a greutății de 8 kg.

Cât despre calitate, Hettich este o companie germană de tradiție, renumită pentru produsele sale, apreciate în toată lumea atât de producătorii de mobilier, cât și de producătorii de electrocasnice.