Din ce în ce mai mulți clienți doresc ca piesele de mobilier să reflecte propriile concepții în materie de design. Prin intermediul sistemului pentru uși glisante, SlideLine M de la Hettich, producătorii de mobilier pot oferi clienților libertatea de a-și pune în practică ideile.

Ergonomia este unul dintre principalele motive pentru care sistemele de glisare au devenit foarte populare în rândul consumatorilor. Acțiunea de a glisa necesită mai puțin spațiu de manevră (spre deosebire de deschiderea obișnuită a unei uși) și presupune un efort mai mic din partea utilizatorului pentru folosire.

Sistemul este prevăzut cu amortizare integrată la închidere și deschidere, care atenuează mișcarile bruște la glisare, eliminând zgomotul deranjant provocat de ușile mobilierului.  Calitatea produsului este verificată prin mii de teste de precizie și durabilitate realizate de producătorul german.

Există o multitudine de posibilități pentru utilizarea și personalizarea sistemului. Soluțiile de glisare pentru mobilierul de living creează impresia de spațiu suplimentar. Combinațile între elementele de glisare dezvăluie aspecte noi ale mobilierului, de care clientul se poate bucura pentru mult timp.

Riscul de lovire sau accidentare este, de asemenea, mai scăzut, mai ales în rândul copiilor, deoarece Hettich este printre puținii producători de accesorii pentru mobilier care includ în varianta standard sistemul de blocare pe șine.

Folosit la mobilierul de bucătărie, sistemul pentru uși glisante crează un aspect modern, care poate varia în funcție de preferințe. Varianta cu o singură ușă de mobilier este apreciată de clienți pentru designul inedit și pentru practicitate.

Alternativele cu două sau trei uși aduc un plus de imaginație și oferă o mai bună protecție a obiectelor din împotriva prafului, fiindcă pot acoperi complet spațiile de stocare atunci când nu sunt folosite.  

Cât despre instalare, nimic mai simplu: SlideLine M poate fi aplicat mobilierului chiar și de către persoane fără experiență. Vă invităm să urmăriți clipul de mai jos pentru a vă convinge cât de ușor de folosit și practic este sistemul:

Listă de prețuri:

  • Set 1 UȘĂ CU AMORTIZARE 30 kg – 59,25 euro (fără TVA)
  • Set PROFILE 2 CĂI 2500 mm – 34,83 euro (fără TVA)
  • Set PROFILE 18/4000 mm – 62,40 euro (fără TVA)
  • Set ACOPERIRE ALB/NEGRU/ARGINTIU 18/4000 mm – 26,04 EURO (fără TVA)